Empresa

Oficina tècnica d’enginyeria e-project és una empresa que està especialitzada en la realització de serveis d’enginyeria d’instal·lacions, indústria i urbanisme on oferim solucions tècniques a Empreses, Particulars i Administracions Públiques.

Disposem dels mitjans necessaris per abordar tots els projectes i necessitats d’enginyeria, estem en constant evolució i creixement, estudiem en profunditat les necessitats en cada moment i cerquem l’alternativa més adequada per donar sempre el millor servei.

El nostre interès és satisfer les demandes dels nostres clients, amb la confiança d’estar en col·laboració amb un despatx que s’interessa per ells en cada projecte nou, que, alhora, esdevé un repte per a la nostra bona manera de fer.

Cada feina és estudiada i comentada amb els nostres clients de manera rigorosa i exhaustiva, així, la relació amb ells esdevé totalment personalitzada. D’aquesta manera, obtenim sempre les solucions més adequades a les seves necessitats.

Esperem tenir l’oportunitat de col·laborar amb vostés, quedem a la seva total disposició per a les consultes que siguin necessàries.